INVERSIONS PARTICIPATIVES 2017

Tu decideixes com vols invertir els diners en el teu municipi

PRESENTACIÓ DE RESULTATS

Descarrega PDF
Descarrega PDF

Consulta ciutadana d’inversions en menys de dos minuts

Els Pressupostos Participatius són una experiència de participació ciutadana local en què els veïns i veïnes del municipi podran fer propostes d’inversions i decidir sobre la destinació del pressupost reservat per al procés participatiu obert de la ciutadania. Aquesta iniciativa contribueix que les veïnes i els veïns del municipi s’involucren en la presa de decisions i recullen les necessitats expressades majoritàriament per totes i tots.

Nuclis urbans

Distribució de les Inversions Participatives per nuclis urbans.

MÉS INFO
 

Detall process

Explicació detallada de tot el Procés Participatiu 2017.

MÉS INFO
 

Calendari

Full de ruta proposat per a l’elaboració de les Inversions Participatives.

MÉS INFO

En 2 minuts

 • Presentació de propostes d'inversió

  Espai obert per a propostes ciutadanes sobre el tipus de ciutat on volem viure. Totes les persones registrades en el portal poden proposar iniciatives d’inversió per al seu municipi.

 • Estudi de viabilitat

  Totes les propostes seran estudiades pels diferents serveis tècnics de l’Ajuntament, que valoraran que cadascuna complisca els requisits tècnics i financers perquè siguen propostes d’inversió viables, legals i pressupostaran el cost de portar-les a terme.

 • Deliberació

  Trobar-nos, debatre i compartir el que ens sembla important a la nostra ciutat. Són espais virtuals i presencials de diàleg, informació i debat en els quals poder deliberar sobre les diverses propostes i com resolen les necessitats actuals del municipi.

 • Votació ciutadana

  En la fase de votació els ciutadans empadronats majors de 16 anys podran decidir com gastar el pressupost assignat votant diverses propostes que sumen l’import total o solament una que assolisca aquesta quantitat.

 • ES PORTEN A TERME

  Les propostes més votades seran les que s’hi realitzen seguint els procediments de contractació establits en les bases d’execució del pressupost.